Heaven & Earth


Ga naar inhoud

Hoofdmenu:


Ondersteuning

Relaxatiebegeleiding

Stress is één van de belangrijkste ziekmakende elementen van het moment. Bij veel ziekte beelden speelt stress een primaire rol. In ieder geval is langdurige stress nefast voor onze gezondheid. Als stress te lang aanhoudt, komt men in de 'uitputtingsfase', waarin men vatbaar wordt voor allerlei aandoeningen.

In onze huidige samenleving worden we opgejaagd, er moet steeds méér, en steeds sneller. We draaiën dol, op een onnatuurlijk hoog tempo. En de mens probeert dit hoge ritme bij te houden, met de gevolgen van dien.

Tijdens een relaxatiebegeleiding gaan we via ontspannings oefeningen, visualisatie en meditatie onszelf terug tot ontspanning brengen. Ons terugtrekken in onze innerlijke ruimte, en vanuit deze rust en ontspanning kijken we naar de chaos om ons heen. Om zo bewust, vanuit innerlijke rust, ons een weg te banen door het leven.


 

Oorkaarsen

De oorkaars wordt traditioleel gebruikt voor zuivering en harmonisatie van de verschillende energetische velden van de mens (Aura).
De originele BIOSUN oorkaarsen worden geteld bij de klassieke reinigingstherapieën en worden met succes gebruikt bij vele problemen van hoofd en hals.
Oorkaarsen zijn een aangename en fascinerende belevenis, ook voor kinderen.

Toepassingsterreinen zijn:

neus, keel, frontale en paranasale irritaties tengevolgen van een verkoudheid,
oorsuizen en oortinteling, drukcompensatie in geval van hoofdpijn en migraines,
en worden vooral gebruikt voor ontspanning en relaxatie bij zenuwachtigheid en stress.
Om een totaal aanpak te bewerkstelligen wordt soms geadviseerd om het voedingspatroon aan te passen of voedingssupplementen bij te nemen.


Copyright. All Rights Reserved. (Laceur P.) last update 10-06-2014        BE 784178682 | heaven-earth@telenet.be

Terug naar inhoud | Terug naar hoofdmenu