Huisregels - Alg. voorwaarden - Heaven&Earth

Logo

Connect your Body - Heaven&Earth

Tel.: 013 - 325810
Ga naar de inhoud

Huisregels - Alg. voorwaarden

Algemene voorwaarden:
 
 Algemeen
 
·        Connect your Body gaat ervan uit dat de cliënt, wanneer deze een afspraak maakt, kennis heeft genomen van de Algemene Voorwaarden, zoals vermeld op de website van Connect your Body en dat de cliënt akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden.
·         De praktijk bevindt zich in een woonhuis op de 1e verdieping. Er is geen lift aanwezig. Cliënten die slecht ter been zijn, dienen hier rekening mee te houden. Eventueel kan er in overleg een oplossing voor de behandelplaats worden gezocht.
·         Bij het maken van een afspraak of tijdens de anamnese (intakegesprek), worden altijd uw persoonlijke gegevens gevraagd. Deze gegevens, als ook andere informatie die tijdens de behandeling wordt toevertrouwd, worden vertrouwelijk behandeld. Zonder uw toestemming wordt deze nooit aan derden verstrekt.
·        Connectyourbody heeft geen erotische of sensuele behandeling. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen, worden per direct uit de praktijk verwijderd en zullen niet meer worden behandeld met betalen van afgesproken tijdseenheid.
       
Afspraken en behandelingen
 
·         Behandeling alleen op afspraak.
·         Elke afspraak, zowel telefonisch als via e-mail gemaakt, is bindend en kan alleen telefonisch worden geannuleerd. Een eerste afspraak is een commitment voor 3 á 5 sessies naar gelang klachten en behandelmethode.
·         Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaande aan de behandeling kosteloos worden geannuleerd. Afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd of wanneer men niet verschijnt op de afspraak zonder afzegging, worden tegen een half uur behandeling aan gerekend, plus eventuele extra kosten. Tenzij er sprake is van overmacht, te bepalen door Connect your Body. Geef tijdig een seintje als je denkt het niet te halen. (file, ongeval …)
·         Tijdens de eerste afspraak zullen er vragen worden gesteld (anamnese -bodyreading in ondergoed) over o.a. ziekte, medicijngebruik en sport- en medisch verleden. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie, en de juistheid daarvan, die hij/zij verstrekt tijdens dit gesprek en tijdens de behandeling. Aan de hand van de anamnese maar ook tijdens de behandeling kan men besluiten om niet (verder) te behandelen en/ of de cliënt door te verwijzen naar een arts of specialist. Zie ook Contraindicaties onder aan deze Algemene Voorwaarden. Als u twijfelt of u gemasseerd mag worden, vraag dit dan eerst na bij uw huisarts.
·         Wat houd een behandeling in intakegesprek, uitkleden, bodyreading, behandeling, aankleden, na bespreking, tips - oefeningen, afrekenen.
·         Heaven-Earth Is geen fysiotherapeut of arts en dus niet bevoegd om diagnoses te stellen bij ziekte of blessures of andere verwondingen of aandoeningen. Een behandeling bij Connect your Body is complementair (aanvullend) en gericht om het zelf genezend mechanisme van de cliënt te stimuleren.
·         Mocht Connect your Body door ziekte of vanwege andere geldige omstandigheden niet in staat zijn de afgesproken behandeling uit te voeren, dan zal men de cliënt hiervan tijdig op de hoogte brengen en zal voor de desbetreffende behandeling een nieuwe afspraak worden gemaakt.
·         Draag bij voorkeur gemakkelijk zittende kleding en doe sieraden zoveel mogelijk af.
·         Connect your Body behoudt zich te allen tijden het recht personen de toegang te ontzeggen of te weigeren, zonder opgaaf van reden.
                 
Tarieven en betalingen
 
·         Bij behandeling van particulieren dient de betaling direct na de behandeling contant of via payconiq / bankcontact worden voldaan. (zo gepast mogelijk)
·         Connect your Body behoudt zich het recht te allen tijden de tarieven te wijzigen. Voor afspraken gemaakt voor de tariefwijziging geldt het tarief dat geldig was op het moment dat de afspraak gemaakt werd.
   
Hygiëne
 
·         Ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Van de cliënt wordt daarbij verwacht dat deze schoon op de afspraak verschijnt,
eventueel een douche te nemen en even langs te lopen bij het toilet vooraf uw bezoek aan de praktijk is een must .
·         De cliënt daarentegen kan verwachten dat de praktijkruimte en gebruiksmaterialen schoon zijn. Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen handdoeken mee te nemen.
 Handgel en mondmaskers zijn aanwezig als deze nodig zijn in bepaalde situaties.
   
Kortings- en Massagebon, Klantenkaart
 
·         Massagebonnen en andere actiebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
·         De Massagebon is verkrijgbaar voor ieder gewenst bedraag - aantal behandelingen.
·         Kortingen zijn niet van toepassing bij de aanschaf van de Massagebon.
·         Alleen originele bonnen van Connect your Body worden geaccepteerd. Eenmaal afgeleverde en betaalde Massagebonnen kunnen niet meer worden geannuleerd.
·         De bonnen  en Acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld.
·         De bonnen zijn geldig tot de datum vermeld  en is persoonsgebonden, over het algemeen een half jaar na de aankoop datum.                                                       
           
Aansprakelijkheid
 
·         De behandeling is resultaat gericht zonder dat resultaat te garanderen. En kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een behandeling .
·         Connect your Body kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van onjuiste informatie over een onbekend en/of verzwegen gezondheidsaspect.
·         Kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
     
Absolute algehele contra-indicaties
 
    zie therapieën - methoden
(er mag in het geheel geen massage gegeven worden)
 
·         Hartaandoeningen
·         Ernstige vaataandoeningen
·         Trombose
·         Koorts hoge
·         Infectie en infectieziekte (griep, long- en keelontsteking)
·         Zwangerschap
·         Hoge bloeddruk
·         Kanker
·         Besmettelijke huidziekte
·         Totale uitputting
·         Hevige algemene pijn (geen spierpijn)
·         Bij gebruik van drugs of alcohol
                       
·         Bij gebruik van sommige medicijnen, bv. bloedverdunners, antibiotica en antidepressiva gelieve dit te melden voor aanvang.

 
Op bovengenoemde Algemene Voorwaarden kan alleen door Connect your Body een uitzondering worden gemaakt, lees ook de privacy en cookie beleid.
Laatste versie gewijzigd 24 aug. 2018
 
 


 
Terug naar de inhoud